Burgemeester Kenneth Taylor wil ook naar het Vlaams Parlement

Kenneth Taylor wil ook naar het Vlaams Parlement
Didier Verbaere Kenneth Taylor wil ook naar het Vlaams Parlement
Zeven jaar nadat hij burgemeester werd in Wichelen, wil Kenneth Taylor (SAMEN) ook graag een zitje in het Vlaams Parlement. Hij staat op een strijdbare 4de plaats voor Open Vld in Oost-Vlaanderen.

“Geen politiek theater, maar actie”, klinkt de slogan van de jonge burgemeester van Wichelen “Na 9 jaar gemeentepolitiek, waarvan 7 jaar als burgemeester en provincieraadslid, ben ik klaar om daarnaast een volgende stap te zetten”, zegt Kenneth Taylor. “Het wordt hoog tijd dat er ook op Vlaams niveau een beleid gevoerd wordt dat dicht bij de mensen staat. Daarvoor is er iemand nodig die de zorgen en de noden van de mensen kent en echt weet wat er leeft in de dorpstraten”, is Kenneth overtuigd.

burgemeester van Wichelen Kenneth Taylor
Wannes Nimmegeers burgemeester van Wichelen Kenneth Taylor

Vorig jaar overtuigde hij reeds zijn inwoners en werd hij opnieuw burgemeester. En ook voor de provincie behaalde hij een monsterscore in de regio. Met deze volgende stap naar het Vlaams Parlement treedt Kenneth Taylor in de voetsporen van zijn overleden vader, wijlen volksvertegenwoordiger en burgemeester John Taylor. “Ik ben er klaar voor en heb er alvast veel zin in. Als ik het vertrouwen krijg van de mensen, zal ik zorgen voor geen politiek theater, maar actie. Ik ga dan ook effectief zetelen en zet mijn activiteiten op professioneel vlak als regisseur er graag voor on hold”, besluit Taylor.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.