Alleenstaanden en ouderen vieren kerstavond met burgemeester (die zelf bediening voor zijn rekening neemt)

In de Kapelle van de Bruinbeke in Wichelen vierden zo'n 60 alleenstaanden en ouderen samen kerstavond met burgemeester Kenneth Taylor.
Didier Verbaere In de Kapelle van de Bruinbeke in Wichelen vierden zo'n 60 alleenstaanden en ouderen samen kerstavond met burgemeester Kenneth Taylor.
In de Kapelle van de Bruinbeke in Wichelen vierden zo’n 60 alleenstaanden en ouderen samen kerstavond met burgemeester Kenneth Taylor. Kerst met de burgemeester werd reeds voor de 6de maal georganiseerd. Hij haalde de mosterd in Brussel en financiert het gratis kerstdiner met de opbrengst van het Feest van de Burgemeester en een rits vrijgevige sponsors. 

Het team van chefkok Frank Redant van Food in Style en vrijwilligers zorgden er voor de feestelijke bediening. “Niet enkel in grootsteden is er verdoken eenzaamheid. Ook in een landelijke gemeente als Wichelen moeten mensen, soms noodgedwongen, kerstavond alleen doorbrengen”, zegt Kenneth. 

Ondertussen ziet hij er jaarlijks vaak dezelfde gezichten terug. Het is een sociaal gebeuren waar heel wat ouderen reeds weken vooraf voor afspreken. Op het menu serveerde Frank lekkere hapjes, een heerlijke huisbereide garnaalkroket, een soepje van butternut pompoen, varkenshaasje met vergeten groenten, een traditionele kerststronk en koffie met zoetigheden.

Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Burgemeester Kenneth Taylor, zijn echtgenote en een team van vrijwilligers stonden er in voor de bediening.
Didier Verbaere Burgemeester Kenneth Taylor, zijn echtgenote en een team van vrijwilligers stonden er in voor de bediening.
Didier Verbaere
Didier Verbaere
Didier Verbaere5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Matthias Van Der Meulen

  Prachtig initiatief van onze burgervader

 • Karine Roeland

  Deze burgemeester en vrijwilligers doen tenminste iets voor eigen mensen.

 • RINA DE KEULENEIRE

  Prachtig initiatief chapeau voor de organisatoren dit betekent zo veel voor deze mensen dikke pluim❤

 • Ohso Nice

  Mooi !

 • Bert Raas

  Prachtig