Reserven van Wevelgem City spelen het perfecte seizoen: 72 op 72

Sv Wevelgem City
Alexander Haezebrouck Sv Wevelgem City
De ploeg De Bees van SV Wevelgem City heeft de unieke prestatie om alle matchen te winnen zondag kunnen waarmaken. Ze wonnen met 2-1 van de tweede in de stand, SV Anzegem. “De laatste tien minuten waren nog een thriller, maar het is toch gelukt”, zegt trainer Dimmy Casier.

Kampioen waren ze al een tijdje in de reeks gewestelijke reserven I, maar zondag sloten ze hun laatste match net zoals al hun andere matchen winnend af. “We hebben nu een puntentotaal van 72 op 72, alles gewonnen dus”, vertelt coach Dimmy Casier. De match van zondag was een inhaalmatch na de sneeuwval van afgelopen winter. “We kwamen in de tweede helft op een 2-0 voorsprong, maar tien minuten voor tijd kreeg Anzegem een penalty. Ze scoorden de aansluitingstreffer. Die laatste tien minuten waren nog een thriller, want die van Anzegem roken een gelijkspel. Op de koop toe pakten wij ook nog een rode kaart. Gelukkig konden we standhouden en hebben we deze unieke prestatie geleverd, ongelooflijk. Het feestje nadien was enorm.” 

De Bees van Wevelgem City werd 30 jaar geleden opgericht om jeugdspelers of spelers uit het provinciale voetbal die om allerlei redenen moesten afhaken, toch nog te kunnen laten voetballen. De ploeg heeft spelers van verschillende leeftijden. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Victor Munster

    Daar zal in nabije toekomst een druk transfer seizoen op komst zijn!