Ook Wout van Aert aan de start van de cyclocross in Gullegem

Wout Van Aert hier in actie tijdens de Azencross in Loenhout.
BELGA Wout Van Aert hier in actie tijdens de Azencross in Loenhout.
Naast toppers als Mathieu van der Poel en Zdenek Stybar, staat ook Wout Van Aert zaterdag vier januari aan de start van de Hexia Cyclocross in Gullegem. Van Aert zal er zijn tweede cross van het seizoen rijden. Het Gullegems publiek mag zich dus opmaken voor een harde strijd. 

Wout van Aert maakte vrijdag zijn comeback in het veld op de veldrit in Loenhout na zijn zware val in de Tour de France afgelopen zomer. Hij eindigde meteen op een knappe vijfde plaats. Met ook nog van Aert aan de start krijgt de Hexia Cyclocross een gedroomde affiche. Verder verschijnen ook nog grote namen als Zdenek Stybar, Michael Vanthourenhout en Corné Van Kessel aan de start. En dat terwijl de cyclocross in Gullegem nog maar aan zijn derde editie toe is. Vorig jaar won Mathieu van der Poel er zijn honderdste overwinning bij de profs, dit jaar zal hij dus mogelijk meer weerstand krijgen. De cyclocross bij de pros in Gullegem start op zaterdag 4 januari om 15 uur en zal voor het eerst live uitgezonden worden op Telenet Play Sports.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.