Mathieu van der Poel en Stybar toppers op cyclocross Gullegem

Mathieu van der Poel won vorig jaar de cyclocross van Gullegem
Maxime Petit Mathieu van der Poel won vorig jaar de cyclocross van Gullegem
De Hexia Cyclocross Gullegem mag op vier januari de wereldkampioen veldrijden verwelkomen. Mathieu van der Poel zal er zijn titel verdedigen. Een andere grote naam op de deelnemerslijst is Zdenek Stybar. 

De deelnemerslijst voor de derde editie van de Hexia Cyclocross in Gullegem oogt fraai. Naast wereldkampioen Mathieu van der Poel en voormalig wereldkampioen Zdenek Stybar staan nog enkele toppers uit het veldrijden aan de start in Gullegem op vier januari. Michael Vanthourenhout, Corné Van Kessel, Gianni Vermeersch en Xandro Meurisse zullen ook allen aanwezig zijn. De cyclocross bij de profs start zaterdag vier januari om 15 uur.

Pas derde editie

Drie jaar geleden was de cyclocross in Gullegem nog een B-cross. Vorig jaar was het voor het eerst een A-cross met maar liefst 6.500 toeschouwers en een topnaam als eindwinnaar. Mathieu van der Poel schreef er zijn honderdste profzege op zijn naam. De organisatie hoopt op vier januari opnieuw een vol huis te hebben. De Hexia Cyclocross zal voor het eerst ook live uitgezonden worden op Telenet Play Sports.

Mathieu van der Poel won vorig jaar de cyclocross van Gullegem
Maxime Petit Mathieu van der Poel won vorig jaar de cyclocross van GullegemReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.