Komende zaterdag afscheid van wielrenner Joren Touquet (26)

Wielrenner Joren Touquet (26) uit Wevelgem stierf in zijn slaap, op vakantie in Tenerife.
wielerteam Decock-Van Eyck-Devos-Capoen Wielrenner Joren Touquet (26) uit Wevelgem stierf in zijn slaap, op vakantie in Tenerife.
In de Sint-Hilariuskerk van Wevelgem wordt op zaterdag 29 juni afscheid genomen van Joren Touquet, de wielrenner die op 18 juni onverwacht overleed op vakantie in Tenerife. De uitvaartplechtigheid start om 10 uur.

Joren Touquet genoot met zijn levenspartner Elisabeth Vermeersch en zijn ouders van een lang geplande, welverdiende vakantie op het Canarisch eiland Tenerife, toen op dinsdag 18 juni ’s morgens het noodlot toesloeg. Een hartaanval werd de amper 26-jarige renner fataal. Elisabeth probeerde hem nog te reanimeren, vader Kurt nam over, tot de hulpdiensten er waren. Maar vrij snel werd duidelijk dat Joren niet meer kon geholpen worden. De sympathieke renner van het wielerteam Decock-Van Eyck-Devos-Capoen was enkele weken voordien gestopt met koersen. Hij had last van hartritmestoornissen en zou daarom op 3 juli een operatie ondergaan in Gent. Maar dat mocht niet zijn. Woensdag wordt zijn stoffelijk overschot vanuit Tenerife naar ons land gebracht. Zaterdag nemen zijn familie, vrienden en kennissen afscheid van Joren. Er wordt een pak volk verwacht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.