Guerrilla-actie in bib Wevelgem voor Week van
de Vrijwilliger

Stephanie Davidts van beweging.net in West-Vlaanderen en de lokale voorzitters van Gullegem, Wevelgem en Moorsele: Rita Clarissimo, Martin Deré en Gilbert Coolsaet.
Alexander Haezebrouck Stephanie Davidts van beweging.net in West-Vlaanderen en de lokale voorzitters van Gullegem, Wevelgem en Moorsele: Rita Clarissimo, Martin Deré en Gilbert Coolsaet.
In de bibliotheek van Wevelgem werd vrijdagmorgen een guerrilla-actie gehouden door beweging.net. “We hebben overal bladwijzers met foto’s van één van onze vrijwilligers in de boeken gestoken”, zegt Stephanie Davidts van beweging.net.

“Omdat zaterdag de Week van de Vrijwilliger start waarin verschillende organisaties hun vrijwilligers extra bedanken voor hun belangeloze inzet wilden we deze actie houden in de bibliotheek”, vertelt Stephanie Davidts van beweging.net. We hebben van zeven vrijwilligers, maar liefst 25.000 kartonnen bladwijzers gemaakt met hun foto. Op de achterkant kan je lezen wat deze vrijwilliger doet. Zo steekt Eva activiteiten ineen voor de jeugdbeweging, helpt Raphael lagere schoolkinderen bij hun huiswerk en geeft Mukkades Nederlandse les aan anderstaligen.” Deze zeven vrijwilligers zijn deze week tijdens de week van de vrijwilliger de ambassadeurs van de meer dan 750.000 vrijwilligers in Vlaanderen. Overal in Vlaanderen zullen de komende week acties zijn om de vrijwilligers in de kijker te zetten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.