Familiehulp wil zorgaanbod in de streek versterken

Familiehulp neemt initiatief
RV Familiehulp neemt initiatief
Familiehulp brengt vrijdag zorginstellingen en zorgactoren rond de tafel tijdens een netwerkevent. Ze willen hiermee het zorgaanbod in de streek rond Moorsele versterken. “We willen in dialoog gaan met andere zorgpartners en zorgactoren uit onze regio”, vertelt Frans Verhegge, regiodirecteur bij Familiehulp. 

“Door kennis te maken met elkaars dienstverlening willen we het bestaande zorgaanbod in deze streek meer op elkaar afstemmen en verder versterken”, zegt regiodirecteur bij Familiehulp Frans Verhegge. “Daarnaast brengen we ons eigen ruime aanbod aan thuiszorg onder de aandacht. We focussen op de taken die onze verzorgenden kunnen uitvoeren, de kostprijs en de opstart van gezinszorg. Bij Familiehulp kunnen mensen terecht voor gezinszorg, poetsdienst, oppashulp, kraamzorg, dagverzorging, karweidienst, acute zorg en avondzorg.” Het netwerkevent vindt plaats op vrijdag 27 september in OC De Stekke en begint om 13 uur. Er worden mocktails en desserts voorzien. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.