Dieven stelen twee dure wagens: één voertuig teruggevonden dankzij traceersysteem

De politie van de zone Grensleie is op zoek naar de Audi S3 die nog spoorloos is.
Hans Verbeke De politie van de zone Grensleie is op zoek naar de Audi S3 die nog spoorloos is.
Wellicht Franse gangsters hebben in de nacht van dinsdag op woensdag in de Rivierstraat in Wevelgem twee dure wagens buitgemaakt. De inbrekers vermeden de confrontatie met de bewoners. Eén gestolen wagen, een Mercedes GLE, is inmiddels teruggevonden. De andere is nog spoorloos.

De feiten deden zich voor rond drie uur in een fraaie villa, diep in de Rivierstraat in Wevelgem. De daders - ze waren minstens met drie - drongen de woning binnen en vonden daar de sleutels van twee dure wagens: een Mercedes GLE en een Audi S3. Geruisloos namen ze de sleutels mee, stapten in de wagens en reden ermee weg. De Mercedes GLE, die uitgerust is met een traceersysteem, werd intussen teruggevonden in Noord-Frankrijk. De andere wagen is nog spoorloos. Het is niet duidelijk of sporenonderzoek op de Mercedes GLE bruikbare elementen heeft opgeleverd die zouden kunnen leiden naar identificatie van de daders.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jozef Behaeghe

    hoe zal je dat doen !!!!