BT Holstra Wevelgem-Moorsele wordt Holstra Wings

Nieuw logo Holstra Wings
Alexander Haezebrouck Nieuw logo Holstra Wings
De basketbal fusieclub BT Holstra Wevelgem-Moorsele heet vanaf nu Holstra Wings. “Voor de nieuwe naam lieten we ons inspireren door het feit dat beide gemeenten een vliegveld heeft, daarom kozen we voor Wings”, vertelt Lieven Claeys van Holstra Wings. 

De afgelopen drie jaar werden drie fusies doorgevoerd in het basketbal-landschap in Wevelgem. “Jong Basket Wevelgem, Holstra Wevelgem, BBC Moorsele en Dames Basket Wevelgem-Moorsele vervoegden de club”, vertelt Lieven Claeys van Holstra Wings. “Dit heeft geresulteerd in een fusieclub die een totaalpakket kan aanbieden aan alle leeftijdsgroepen, voor zowel jongens als meisjes, van kleuterbasket over U21 tot fanion-ploegen voor dames en heren in verschillende reeksen. Zo kan het basketgebeuren in Wevelgem opnieuw door één grote familie beleefd worden.” En dus werd het ook tijd om die nieuwe grotere club ook een nieuwe naam te geven. Het werd Holstra Wings. “Holstra blijft als naam- en hoofdsponsor.” Bijgevolg is er ook een nieuw clublogo. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.