Bockor Rock in Wevelgem: “We willen er graag een vervolg aan breien”

Wevelgem
Bockor Rock
Henk Deleu Wevelgem Bockor Rock
Het hele weekend stond het park in Wevelgem in het teken van Bockor Rock. Het warme weer bracht minder volk naar het festival dan gehoopt, maar toch blikt de organisatie tevreden terug op hun eerste editie.

Op 23, 24 en 25 augustus was het gratis festival Bockor Rock te gast in het park in Wevelgem. Na drie edities op het Schouwburgplein in Kortrijk kiest Bockor Rock voor het gemeentepark in Wevelgem. “Het park heeft alles wat we voor ogen hadden. Een mooi locatie en een ontspannen sfeer”, klinkt het bij de organisatie. Het terrein stond vrijdag goed vol voor headliner Preuteleute. De tweede festivaldag kon rekenen op publiekstrekker 2 Fabiola, maar ook Brahim was van de partij. “Door het warme weer hadden we niet zoveel volk op zaterdagnamiddag. Zowel vrijdag als zaterdagavond stonden er toch zo’n 2.000 bezoekers op het terrein. Onze familiedag op zondagnamiddag bracht een mooi aantal gezinnen naar ons om op het gemak iets te drinken en de kinderen om te spelen. Het lijkt ons dat dit eerder een familiefestival zal worden.”

Zondag werd afgesloten met onder andere The Starlings op het podium. De nieuwe band met Tom Dice en Kato Callebaut. “Iets nieuws is nooit gemakkelijk, maar we hebben heel wat positieve reacties gekregen. We willen er graag een vervolg aan breien.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.