Exclusief voor abonnees

Babette (4) was kritiek na botsing en werd gered door MUG-heli, nu zamelen ouders en kennissen geld in voor de Warmste Week

“Zonder die MUG-heli was Babette nooit zo goed hersteld”

Familie en entourage verkopen in naam van Babette Warmste Matten voor Mug-heli. Omdat dankzij de tussenkomst van de heli haar leven werd gered. Babette bij haar ouders en haar zusje Clara.
Maxime Petit Familie en entourage verkopen in naam van Babette Warmste Matten voor Mug-heli. Omdat dankzij de tussenkomst van de heli haar leven werd gered. Babette bij haar ouders en haar zusje Clara.
Afgelopen zomer raakte Babette (4) levensgevaarlijk gewond in een auto-ongeval. Ze werd met de MUG-heli overgebracht naar het ziekenhuis en herstelde nadien wonderwel. Nu houden haar ouders en kennissen van Babette een actie tijdens de Warmste Week om geld in te zamelen voor de MUG-heli. “Omdat Babette zo snel geholpen is geweest, loopt ze nu alweer vrolijk rond”, vertellen haar ouders Emma Glorieux (30) en Pieter Tesse (38).

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • GERY VANDEWALLE

    Goed zo zo erg dat die mensen die zo een nuttig werk doen moeten bedelen achter geld terwijl de overheid Geld breekt met hamers voor nutteloze dingen.gery vandewalle