100 kilometer straten en 35 kilometer fietspaden gestrooid en geruimd

Voor de tweede keer in een week tijd werd de recent aangekochte tractor ingezet waarmee fietspaden kunnen worden geruimd.
Hans Verbeke Voor de tweede keer in een week tijd werd de recent aangekochte tractor ingezet waarmee fietspaden kunnen worden geruimd.

Ook in groot-Wevelgem was het dinsdagnacht en woensdagvoormiddag alle hens en dek voor het gemeentepersoneel dat ingeschakeld wordt in het winterplan. Al rond middernacht gingen de eerste medewerkers de baan op met strooiwagens. Iets later werd ook een sneeuwruimer voor fietspaden ingezet. Die werd recent aangekocht en bewees ook vorige week al zijn nut. Het personeel krijgt zo’n honderd kilometer wegen en 35 kilometer fietspaden voor de wielen geschoven. De medewerkers zorgden er ook voor dat de toegang naar en de voetpaden rond alle openbare gebouwen in zowel Wevelgem, Moorsele als Gullegem werden vrijgemaakt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.