Zorgeloos verkiezingsaperitief bij THOG Massemen

Schepen Dietbrand Van Durme kan lachend genieten van het verkiezingsaperitief bij THOG Massemen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen belandde hij nog in het oog van de storm na een klacht van Open Vld.
Didier Verbaere Schepen Dietbrand Van Durme kan lachend genieten van het verkiezingsaperitief bij THOG Massemen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen belandde hij nog in het oog van de storm na een klacht van Open Vld.
Buurtcomité THOG in Massemen kan volop genieten van een zorgeloos verkiezingsaperitief op het dorpsplein. Bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen belandden ze nog in het oog van de storm na een klacht van Walter Govaert (Open Vld) die vond dat het aperitief de verkiezingen had beïnvloed. 

Ditmaal waren schepen Dietbrand Van Durme (Eén Wetteren) en Eline Pardaen (CD&V) nog kandidaat voor de stembusgang. Maar voor deze verkiezingen waren ze dat niet. Dus klachten hoeven ze ditmaal niet te vrezen? Afwachten want in Wetteren weet je maar nooit.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.