Zorgeloos verkiezingsaperitief bij THOG Massemen

Schepen Dietbrand Van Durme kan lachend genieten van het verkiezingsaperitief bij THOG Massemen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen belandde hij nog in het oog van de storm na een klacht van Open Vld.
Didier Verbaere Schepen Dietbrand Van Durme kan lachend genieten van het verkiezingsaperitief bij THOG Massemen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen belandde hij nog in het oog van de storm na een klacht van Open Vld.
Buurtcomité THOG in Massemen kan volop genieten van een zorgeloos verkiezingsaperitief op het dorpsplein. Bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen belandden ze nog in het oog van de storm na een klacht van Walter Govaert (Open Vld) die vond dat het aperitief de verkiezingen had beïnvloed. 
Verkiezingsaperitief bij THOG Massemen. Eline Pardaen (tweede van links) was geen kandidaat ditmaal.
Didier Verbaere Verkiezingsaperitief bij THOG Massemen. Eline Pardaen (tweede van links) was geen kandidaat ditmaal.

Ditmaal waren schepen Dietbrand Van Durme (Eén Wetteren) en Eline Pardaen (CD&V) nog kandidaat voor de stembusgang. Maar voor deze verkiezingen waren ze dat niet. Dus klachten hoeven ze ditmaal niet te vrezen? Afwachten want in Wetteren weet je maar nooit.

Aardig druk op het verkiezingsaperitief bij THOG Massemen.
Didier Verbaere Aardig druk op het verkiezingsaperitief bij THOG Massemen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.