Zomerseizoen in openluchtzwembad De Warande start op 11 juni

De Warande in Wetteren was tijdens het weekend van 1 juni al even open.
Didier Verbaere De Warande in Wetteren was tijdens het weekend van 1 juni al even open.
Het zomerseizoen in het openluchtzwembad van sport- en recreatiedomein De Warande in Wetteren start op 11 juni. Na een kort intermezzo tijdens het hete 1 juni weekend, gaat het zwembad definitief open tot eind augustus. 
Openluchtzwembad De Warande in Wetteren.
Didier Verbaere Openluchtzwembad De Warande in Wetteren.

Je kan dagelijks zwemmen, duiken, spelen, glijden, of gewoon genieten van het zonnetje op de ligweide. Er is een groot zwembad van 20 op 50 meter, twee glijbanen, een duikkuil van 3,65 meter diep, twee springplanken en een stroomversnelling. Voor de allerkleinsten is er ook een zandbak en een speeltuin. Ook het kinderbad is verwarmd en uitgerust met spuitdiertjes. Taverne La Koer heeft een zonnig terras dat uitkijkt op het recreatiedomein. Hier kan je genieten van een hapje of een drankje. Ook zonder het domein te moeten betreden. Voor badgasten hebben ze een drankstand op de ligweide zelf.

Zorg wel dat je je identiteitskaart op zak hebt of je komt het domein niet binnen. Aansluitende zwemkledij is verplicht, zwemshorts verboden. Het openluchtzwembad is elke weekdag geopend van 9.30 tot 20 uur en in het weekend van 9.30 tot 18 uur. Volwassen Wetteraars betalen 5 euro, kinderen tot 12 jaar de helft. Tarieven voor niet-inwoners en andere info op www.DeWarandeWetteren.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.