Wetterse jodoka’s in de prijzen

Jeugdtrofee voor Wetterse judoka's.
Didier Verbaere Jeugdtrofee voor Wetterse judoka's.

Twee judoka’s van Judoclub Wetteren kregen in Berlare een jeugdtrofee op het gala van het Oost-Vlaams judocomité in Berlare. Zij belonen de drie beste judoka’s die over het ganse jaar de meeste punten behaalden op tornooien en provinciale trainingen. 

Albana Noka behaalde een tweede plaats bij de judoka’s U13 en Nora Watson behaalde eveneens een tweede plaats bij de judoka’s U15. Nora Watson behaalde het statuut van topsporter en volgt sinds september 2018 les in de topsportschool in Wilrijk. De clubtrainers Raymond, Tom, Sam en Frans zijn fier op hun judoka’s en zijn er zeker van dat er nog talent is bij JC Wetteren. “De puike prestaties van onze judoka’s zijn een stimulans voor bestuur en trainers om het in de toekomst nog beter te doen”.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.