Wetteren krijgt een City Nightrun

Eerste City Nightrun in Wetteren.
RV Eerste City Nightrun in Wetteren.
Wetteren organiseert voor het eerst een City Nightrun op zaterdag 23 november vanaf 20 uur. Alle info en inschrijvingen vanaf 1 september op de website citynightrunwetteren.be.

“Een City Nightrun is een leuke belevenis om onze gemeente beter te leren kennen. Op het parcours van circa 7 kilometer lopen of wandelen we door enkele verborgen parels van de gemeente en animaties langsheen het parcours zullen ervoor zorgen dat er nooit verveling optreedt en je de eventuele vermoeidheid snel zult vergeten. Je zintuigen zullen op een andere manier geprikkeld worden”, meldt de Dienst Toerisme en Evenementen.

“We spelen in deze donkere periode met muziek- en lichteffecten, zodat deze loop of wandeling echt wel anders is en een ruimer publiek aanspreekt. Het doel van deze Nightrun heeft geen echt competitief karakter. De bedoeling is om samen met familie en vrienden sport en entertainment te combineren.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.