Wetteren kiest opnieuw voor geluidsarm vuurwerk als afsluiter van kermisweekend

Vuurspektakel met geluidsarme pijlen in Wetteren
RV Vuurspektakel met geluidsarme pijlen in Wetteren
Wetteren kiest er net als vorig jaar voor om zijn kermis af te sluiten met geluidsarm vuurwerk.

De gemeente was vorig een van de eerste gemeenten die ervoor koos om geen traditioneel vuurwerk meer aan te bieden. “Dit vuurwerk met geluidsarme pijlen kreeg ondertussen navolging in meer dan 50 steden en gemeenten. Ook dit jaar zullen we op donderdag 5 september de kermis opnieuw afsluiten met een spektakel dat grootser en mooier zal zijn dan de vorige editie. Verzamelen om 22 uur aan het Stationsplein. Dan gaan de eerste geluidsarme pijlen in de lucht”, meldt Tijl De Bock van de dienst cultuur en evenementen. Het volledige kermisprogramma vind je op www.wegvanwetteren.be/wetteren-kermis. In het Infopunt op de Markt kan je een gratis kermisaffiche afhalen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Franky Van Laeken

    Ik hoop dat het even mooi is als vorig jaar. Alleen was de muziek enorm luid voor hen die vooraan stonden, mensen achteraan moeten natuurlijk ook de muziek horen. Hopelijk hebben ze nu ook luidsprekers achteraan geplaatst zodat men het geluid ook vooraan kunnen verminderen.