Wetteraars bouwen ecologische en kartonnen DeLorean-tenten op Best Kept Secret-festival

Gregory Van Schoors, Hans Vlaeminck, Piet De Keulenaer, Sofie Verstraeten en Ben De Kestelier aan hun ecologische DeLorean-slaapplaats op Best Kept Secret.
Didier Verbaere Gregory Van Schoors, Hans Vlaeminck, Piet De Keulenaer, Sofie Verstraeten en Ben De Kestelier aan hun ecologische DeLorean-slaapplaats op Best Kept Secret.
In het Nederlandse Hilvarenbeek, op de terreinen van het safaripark De Beekse Bergen, is het festival Best Kept Secret van start gegaan. Het festival profileert zich als het groenste en meest ecologische festival van Europa. Een groep Wetteraars trekt al jaren naar het festival en gaat dit jaar volledig op in de sfeer van Best Kept met eigen ontworpen kartonnen tenten in de vorm van een DeLorean wagen. 

“Als ecologisch bewuste Wetteraars bouwden we drie kartonnen salariswagens. Met onze DeLorean Deluxe 3.0, de wagen uit de film Back to the Future, ontvluchten we na een zwarte zondag het dorp Vlaanderen en trekken naar Best Kept Secret in het vrije Nederland”, lacht Piet De Keulenaer uit Wetteren. Gewapend met een rugzak en enkele vellen karton bouwde het gezelschap zijn eigen ecodorp op de camping. “Een gimmick maar ook een knipoog dat het anders kan. Na het festival plooien we gewoon onze slaapplaats op en is ze klaar voor recyclage”, besluit Piet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.