Weer inbrakengolf in politiezone Wetteren, Laarne en Wichelen

Het was een tijdlang rustig maar de laatste dagen werd de politiezone Wetteren, Laarne en Wichelen weer overspoeld door inbraken. Zowel woningen als geparkeerde wagens werden geviseerd.

In de Husseveldestraat in Laarne werden zondagavond spullen gestolen uit twee geparkeerde wagens op de oprit van een woning. Ook in de Scheestraat in Kalken werd ingebroken in een wagen om 21.50 uur zaterdagavond. Van een andere wagen in de straat werd een ruit ingeslagen. In een café op de Markt van Wetteren bleek zondagmiddag geld uit de kassa gestolen. Op Krabbegem in Wichelen werd een raam van een woning opengebroken en een dure koersfiets gestolen. Op de Kapellebaan in Wichelen werden inbraken vastgesteld in twee woningen zaterdagavond. In Wetteren werd vorige donderdag ingebroken op de Serskampsteenweg. Daar werd het venster van een woning kapotgeslagen met een bloempot. Die zelfde dag was er een inbraak in de Stationsstraat in Schellebelle en ook in de Achterdreef in Laarne werd het raam van een woning opengebroken. Getuigen voor al deze feiten zijn welkom via pz.wlw@police.belgium.eu.  

Politiezone Wetteren, Laarne, Wichelen geteisterd door inbraakgolf
RV Politiezone Wetteren, Laarne, Wichelen geteisterd door inbraakgolf1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ronny verstraete

    Het is erg in onze streek aan het worden