Vrouw met speed pedelec zwaargewond bij dodehoekongeval aan kruispunt Stropken

De vrouw kwam met haar speed pedelec onder de wielen van de vrachtwagen terecht.
Frank Eeckhout De vrouw kwam met haar speed pedelec onder de wielen van de vrachtwagen terecht.
Bij de dodehoekongeval aan kruispunt Stropken in Massemen kwam een fietsster met haar speed pedelec onder een vrachtwagen terecht. De 51-jarige vrouw kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis in Aalst.

Na Aalst woensdagmorgen gebeurde nu ook donderdagavond omstreeks 19.15 uur een dodehoekongeval op de Brusselse Steenweg, ter hoogte van kruispunt Stropken, in Massemen. Een vrachtwagen, die uit de richting van Gent kwam, draaide rechts de Westremstraat in. De chauffeur had echter niet gezien dat er zich iemand in de dode hoek van zijn vrachtwagen bevond. De vrouw kwam met haar speed pedelec ten val en kwam met haar voet onder de wielen van de aanhangwagen terecht. De MUG en een ziekenwagen kwamen ter plaatse om de vrouw de eerste zorgen toe te dienen waarna ze buiten levensgevaar werd overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat het niet duidelijk is of de vrouw rechtdoor reed of rechtsaf sloeg, vorderde het parket een verkeersdeskundige om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. 

De vrouw kwam met haar speed pedelec onder de wielen van de vrachtwagen terecht.
Frank Eeckhout De vrouw kwam met haar speed pedelec onder de wielen van de vrachtwagen terecht.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • pascal de bruycker

    die snelle e fietsen zijn geen fietsen meer , in feite bromfietsen . Op zijn minst zou ook voor die categorie een bekwaamheidsexamen mogen opgelegd worden . Die speed pedelecs komen overal in alle stilte onverwacht opdagen , als gewone fietser moet je springen voor die lui , want zij willen zich overal doorwringen als het ware .. Waar gaat dat heen ...Zeer aannemelijk dat die vrachtautobestuurder die vrouw niet heeft opgemerkt , sommigen halen snelheden van zelfs meer dan 60km/u...