Vintage keramiekbeurs in De Corridor: spuuglelijk of opnieuw hip?

Spuuglelijk of vintage en erg gewild?
De Corridor Spuuglelijk of vintage en erg gewild?
De Corridor organiseert samen met Vintagemeubelen.be op zaterdag 12 en zondag 13 oktober een vintage keramiekbeurs. Het gaat vooral om zogenaamde Fat Lava-keramiek.

Fat Lava is de naam van vazen uit aardewerk die in de jaren 60 en 70 in toenmalig West-Duitsland zijn gemaakt. Het glazuur ziet eruit als lava. Van subtiele putjes tot echte kraters: allerlei varianten zijn mogelijk. Dat onregelmatige oppervlak is de laatste laag glazuur die is aangebracht, bovenop een of meerdere andere glazuren in vaak typische kleuren uit de jaren zeventig zoals oranje, bruin en rood. Sommige mensen vinden ze spuuglelijk, maar vandaag vinden ze hun weg terug naar vele moderne interieurs. 

Daarnaast zullen ook ontwerpen van het bekende Boch-keramiek en andere exclusieve merken aangeboden worden door verzamelaars. De Corridor vind je op de Olmenlaan. Parkeren kan vlakbij aan de parking van warenhuis Carrefour. De beurs is gratis toegankelijk van 10 tot 17 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.