Vier kandidaten voor drie prinsentitels in Wetteren

Vier kandidaten Carnaval 2020 Wetteren
Didier Verbaere Vier kandidaten Carnaval 2020 Wetteren
In Den Dries in Wetteren werden de kandidaten voor de komende prinsenverkiezingen Carnaval voorgesteld. Twee mannen strijden om de titel van Prins Carnaval. En bij de senioren moeten Patrick en Inge bewijzen dat ze de titel van Prins en Prinses waard zijn.
Voorstelling kandidaten Carnaval 2020 Wetteren
Didier Verbaere Voorstelling kandidaten Carnaval 2020 Wetteren

Op zondag 12 januari is er in de namiddag vanaf 14.11 uur de verkiezingsshow voor de Senioren Prins en Prinses. Patrick Beirnaert (59) verdedigt er de eer van ’T Es Erover en Café De Kroon. De arbeider en amateurvoetballer was in de jaren ’80 al eens Prins in de Orde van de Roos in Lokeren en wil nu Senior Prins van Wetteren worden. Kandidaat Prinses is Inge Van Severen (51) van Moeit Er Ou Nie Mee van café De Molenhoek, ‘Mamabeer’ was al eens Provinciaal Prinses in 2018 en is kleermaakster van (carnaval)kledij. Ze komt uit een carnavalsgekke familie want ook haar dochter en kleinzoon zijn lid van carnaval en haar schoonzoon is Jonas, nationale Prins van België.

Prinsenverkiezing

Eén week later, op zaterdag 18 januari, is er de verkiezing van Prins Carnaval in de Gemeentelijke Feestzaal. ’T Es Erover stuurt Frans De Graeve (30) in de arena. De papa van twee kindjes was eerder lid van De Gekroonde Leeuwtjes maar richtte nadien de groep in De Kroon op. Hij neemt het op tegen Marino Rogghe (48) van Jawadde. De arbeider in een houthandel zit van kindsbeen af in het Aalsterse Carnaval en doet nu voor het eerst een gooi naar de titel in Wetteren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.