Vermoedelijke inbreker gevat nog voor hij kon inbreken

De verdachte werd ingerekend aan het Stationsplein ter hoogte van het Posthotel.
Google Street View De verdachte werd ingerekend aan het Stationsplein ter hoogte van het Posthotel.
De politie van Wetteren arresteerde zondagavond om 18 uur een vermoedelijke inbreker nog voor hij concrete feiten kon plegen. De man werd opgemerkt op een dak van een woning in de Hekkerstraat maar sloeg op de vlucht nadat hij gezien was.

Op basis van de beschrijving van getuigen werd hij door patrouillediensten van de politie opgepakt aan café ’t Posthotel op het Stationsplein. “Het is geen inwoner van de gemeente en hij kon ook geen zinnige uitleg geven waarom hij in Wetteren op een dak zat. Bovendien is hij gekend bij het gerecht voor gelijkaardige feiten”, zegt commissaris Vic De Loof van de politiezone Wetteren. De verdachte wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter die zal beslissen over zijn verdere aanhouding.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • chris delanghe

    Preventief opnemen ?!. dé taktiek die Jambon moet toepassen om het crapuul in Brussel van de straat te halen in zijn mega-veeg -de -straat - schoon " kanaalplan".... . Helaas zijn de gemaakte beloftes van" de excellenties" al te vaak kompleet waardeloos en totaal onbetrouwbaar..