Verlichtingspaal zakt weg en hangt gevaarlijk boven Noordlaan

Een verlichtingspaal hing gevaarlijk over de Noordlaan in Wetteren.
Didier Verbaere Een verlichtingspaal hing gevaarlijk over de Noordlaan in Wetteren.
Op de Noordlaan in Wetteren is een verlichtingspaal maandagavond rond 17.15 uur weggezakt. De paal bleef gevaarlijk boven de rijweg hangen. De brandweer van Wetteren en Fluvius kwamen ter plaatse om te toestand te verzekeren en de paal weg te halen. 

Kort voor de feiten was een wagen vlak naast de paal van de oprit van een bedrijf gereden. De bestuurder zag de paal in zijn spiegel wegzakken, maar heeft de paal naar eigen zeggen niet geraakt. Schade aan zijn Seat Leon was er in elk geval niet. “Ik heb die paal helemaal niet geraakt", zegt de bestuurder. “Deze namiddag tijdens een hevige wolkbreuk stond de paal al gevaarlijk te wankelen. Hij zit ook amper dertig centimeter in de grond. Misschien heeft het water de grond weggespoeld”, zegt de bestuurder. De politie onderzoekt de zaak. 

Een verlichtingspaal hing gevaarlijk over de Noordlaan in Wetteren nadat hij wegzakte. Schade aan de wagen die er net van een oprit reed, is er niet.
Didier Verbaere Een verlichtingspaal hing gevaarlijk over de Noordlaan in Wetteren nadat hij wegzakte. Schade aan de wagen die er net van een oprit reed, is er niet.
Een verlichtingspaal hing gevaarlijk over de Noordlaan in Wetteren nadat hij wegzakte.
Didier Verbaere Een verlichtingspaal hing gevaarlijk over de Noordlaan in Wetteren nadat hij wegzakte.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.