Twee bestuurders onder invloed, één chauffeur gearresteerd voor verhoor

BOB controle in de politiezone Wetteren Laarne en Wichelen (PZWLW)
Didier Verbaere BOB controle in de politiezone Wetteren Laarne en Wichelen (PZWLW)
Bij een verkeersactie in de politiezone Wetteren, Laarne en Wichelen werd zondag één bestuurder gearresteerd voor verder verhoor. Twee rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken na rijden onder invloed.
Illustratiebeeld: BOB controle zondagavond in de politiezone Wetteren Laarne en Wichelen (PZWLW)
Didier Verbaere Illustratiebeeld: BOB controle zondagavond in de politiezone Wetteren Laarne en Wichelen (PZWLW)

De politie voerde zondag tussen 13 en 22 uur verschillende verkeerscontroles uit in de zone. Er werden twee processen verbaal opgesteld voor rijden onder invloed van alcohol. Eén bestuurder mocht zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren. En een andere chauffeur is zijn rijbewijs kwijt nadat hij positief testte op drugs. Een bestuurder die geseind stond voor een verhoor werd ter plaatse gearresteerd. En er werden ook 14 onmiddellijke inningen opgesteld voor verkeersinbreuken zoals GSM gebruik en het niet dragen van de gordel.

Er zijn ook voorbeeldige chauffeurs.
Didier Verbaere Er zijn ook voorbeeldige chauffeurs.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.