Stormloop op speeltjes bij uitverkoop Pabo: wie aan zijn trekken wil komen, moet snel zijn

Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop. De fysieke winkels sluiten de deuren.
Didier Verbaere Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop. De fysieke winkels sluiten de deuren.
Erotiekketen Pabo in Wetteren werd vandaag overrompeld. De zaak sloot vanmiddag om 12.30 uur, amper een halfuur na de opening, noodgedwongen de deuren. De winkel op het Frunpark kon de massale toeloop van koopjesjagers niet meer slikken. Vanaf toen mocht er maar iemand binnen als iemand anders de zaak verliet. De erotiekketen Pabo hield in drie vestigingen een uitverkoop na een faillissement. Voor de website werd begin juli nog een overnemer gevonden, maar voor de tien Pabo Shops in Vlaanderen gaan de deuren morgen definitief dicht.
Uitverkoop Pabo Wetteren.
Didier Verbaere Uitverkoop Pabo Wetteren.

Veilinghuis Troostwijk organiseert vandaag en morgen een grote uitverkoop met koopjes tot 50 procent in de vestigingen van Aartselaar, Roeselare en Wetteren. De hele voorraad aan seksspeeltjes, lingerie en erotische producten werd daar te koop gesteld vanaf 12 uur. Reeds een halfuur voor de opening stonden er lange rijen op het shoppingcentrum in Wetteren. De winkel stroomde vol en er werd gegrabbeld in dozen, gehamsterd en geshopt dat het een lieve lust was. Een heel divers publiek ook. Jonge en oude koppels, mannen op zoek naar extra plezier voor zichzelf en de partner en alleenstaande dames op zoek naar gezelschap in bed. Taboes hangen er reeds lang niet meer rond erotiek. Maar toch gaat de zaak dicht.

Grabbelen in dozen vol koopjes tijdens de uitverkoop van erotiekwinkel Pabo in Wetteren.
Didier Verbaere Grabbelen in dozen vol koopjes tijdens de uitverkoop van erotiekwinkel Pabo in Wetteren.
Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop. De fysieke winkels sluiten de deuren.
Didier Verbaere Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop. De fysieke winkels sluiten de deuren.

Jammere zaak

“Een jammere zaak. Uiteraard kun je deze spullen makkelijker en goedkoop online kopen. Maar ik vind seksspeeltjes toch iets heel persoonlijk. Hier kan je de speeltjes aanraken, de juiste kleur of formaat kiezen”, zegt een man op koopjesjacht. Zijn buit? Enkele nieuwe zweepjes. “Ik experimenteer graag met mijn nieuwe partner”, lacht hij.

In de wachtrij staat een jongedame met een karrenvracht vol aankopen. “Vaak kom ik hier niet. Er is toch wel wat schroom bij om hier bekenden tegen te komen. Maar voor 50 procent korting, maken we een uitzondering”, lacht ze. Ook vrijdag is Pabo op het Frunpark, voor de gelegenheid het Fun Park, nog open vanaf 12 uur. Zolang de voorraad strekt uiteraard. Wie aan zijn trekken wil komen, zal snel moeten zijn.

Grabbelen in dozen vol koopjes tijdens de uitverkoop van erotiekwinkel Pabo in Wetteren.
Didier Verbaere Grabbelen in dozen vol koopjes tijdens de uitverkoop van erotiekwinkel Pabo in Wetteren.
Uitverkoop Pabo Wetteren. De deuren gingen zelfs dicht en er stond een lange wachtrij aan te schuiven.
Didier Verbaere Uitverkoop Pabo Wetteren. De deuren gingen zelfs dicht en er stond een lange wachtrij aan te schuiven.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christel Smet

  Zeg lieven dat de meeste te preuts zijn om zo een winkel binnen te stappen, maar nu ineens kunnen ze of durven ze het wel omdat het uitverkoop is, anders zag je geen kat in de winkel in Wetteren die ligt in een klein koopcentrum. Winkel in Dendermonde-Grembergen wordt niet vermeld hier.

 • kris deka

  De condooms waren niet goed, ik kon ze maar 1 keer gebruiken..

 • Erwin De Meyer

  Aanschuiven om een dildo te kopen.

 • aaron aerts

  Winkel was gewoon veel te duur, zelfs met 50% korting is het niet de goedkoopste, maar dan hadden ze mischien meer omzet gehad

 • Yves François

  Heel jammer, altijd goede kwaliteit tegen goede prijs, jaren trouwe klant geweest, jammer .... en nu ?