Sint Maarten feest in Sint-Martinuskerk

Sint Maarten opnieuw te gast in de Sint-Martinuskerk
Didier Verbaere Sint Maarten opnieuw te gast in de Sint-Martinuskerk
Het Buurcomité Tot Heil Onze Gemeente (THOG) ontvangt op zondag 11 november Sint-Maarten om 15 uur in de Sint-Martinuskerk van Massemen. 

Het gratis feest voor kinderen, ouders en grootouders start met een opvoering van De veren van Señor Piet. Na het optreden en de ontvangst van de sint wordt voor de eerste keer in Massemen een lampionnentocht gewandeld die vertrekt om 17 uur aan de kerk. Aansluitend wordt op de terreinen van de Scouts om 18 uur een Sint-Maartensvuur aangestoken. Deelname is gratis. Aan de kinderen worden ook gratis poffertjes uitgedeeld. De Scouts baten een drankstandje uit. 

Kinderen kunnen hun zelfgemaakte lampionnetjes meebrengen, maar enkel met ledlichtjes en dus geen kaarslichtjes. Tips voor het maken van lampionnetjes kan je vinden op de facebookpagina van THOG en op het internet. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.