Recordaantal spelers op petanquetornooi op Wetterse Markt

Op de Markt van Wetteren heeft een recordaantal van 204 spelers deelgenomen aan het jaarlijkse petanquetornooi op Pinksteren. Alle cafés van de Markt vaardigden verschillende ploegen af. De gemeente liet extra terreinen aanleggen.  Café ‘t Gedacht was de grote slokop met 6 ploegen in de top 9. 
De top drie van het tornooi.
Didier Verbaere De top drie van het tornooi.

Dit jaar mochten Anita en Mario van Café De Kroon het tornooi en de bijhorende barbecue organiseren. Het koppel wist maar liefst 102 teams te motiveren in cafés De Beurs/Gouden Kraan, De Reynaert, Het Wetteraarken, ‘t Gedacht, ‘t Alternatief en Markt 17. De gemeente legde 17 petanquebanen aan op de Markt voor het tornooi dat zondag om 10 uur in gang werd getikt. 

Uiteindelijk won team 23 van ‘t Gedacht het tornooi. Ploeg 18 van het café eindigde als tweede en Wetteraarken 4 vervolledigde het podium. ‘t Gedacht stond met nog vier teams in de top 9. Café Reynaert en Café De Kroon haalden eveneens de top 9.  

Petanque tornooi Markt Wetteren
Didier Verbaere Petanque tornooi Markt WetterenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.