Plantenruilbeurs in De Corridor

Plantenruilbeurs in de Corridor
Chiara Temmerman Plantenruilbeurs in de Corridor
In Wetteren organiseren de ‘moestuindames’ Natasja, Anneke en Sabien en Alex een plantenruilbeurs op zondag 28 april in de gezellige tuin van de Corridor te Wetteren. Net als vorig jaar ligt de nadruk op ruilen.
Chiara Temmerman

“Ons doel is een plantenruilbeurs te organiseren voor particulieren, laagdrempelig, gratis toegang, met veel of weinig plantjes, iedereen is welkom. Het is in eerste instantie de bedoeling dat de mensen iets meebrengen uit hun eigen tuin om te ruilen. Dit kunnen zowel zaden, zaailingen, kleine en grote plantjes, kamerplantjes, bloemen, kruiden, bloembollen, stekjes of gescheurde plantjes zijn. Er kunnen ook plantjes aangeboden worden voor een vriendenprijsje als men niets heeft om te ruilen. Maar het blijft een niet-commercieel en particulier initiatief voor niet-handelaars”, zeggen de dames.

Chiara Temmerman

Wie zelf confituur of vlierbloesemsiroop maakt of honing van de eigen bijtjes heeft, kan dit ook aanbieden. Je kan er ook kennis uitwisselen, inspiratie voor de tuin opdoen of gewoon gezellig samenzijn. Tuinhier en Velt vzw staan er met een infostand en Boerderij De Loods komt haar lekkere zelfgemaakte producten aanbieden. 

De plantenruilbeurs gaat door in de binnentuin van de Corridor aan de Olmenlaan, doorlopend van 9 tot 17 uur. Wil je graag nog een plekje reserveren, graag een seintje op 0486/30.03.49 of mailtje naar natasja.de.deyn@telenet.be met melding van je naam, telefoonnummer en/of e-mailadres.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.