Picnic Music sluit seizoen in CC Nova af

Drie vrijdagen in juni is er picnic music in CC Nova
Didier Verbaere Drie vrijdagen in juni is er picnic music in CC Nova
Met Picnic Music zwaaien CC Nova in Wetteren op een zomerse manier het seizoen uit. Vijf vrijdagmiddagen trakteren CC Nova en Tom en Petra van het Cultuurcafé jou op een gezellig lunchconcert op het caféterras.

Los Bandos mag op vrijdag 14 juni de spits afbijten. Ze arrangeren evergreens, standards tot Cubaanse en Braziliaanse traditionals en spelen ze op een ‘eigen’ Latijns Amerikaanse manier! En met succes! Reeds 13 jaar zijn ze te horen in alle uithoeken van het land. 

Op 21 juni staat Berlaen op de agenda. Het solo project van Wouter Berlaen. Als bassist voorziet hij al 15 jaar God & Klein Pierke van lage tonen: van Leki tot De Laatste Show Band en van K3 tot Eddy Wally. Sinds 2011 doet hij een stap naar voor als singersongwriter. In zijn onvervalst dialect uit het Oost-Vlaamse Zulte brengt Berlaen pretentieloze Nederlandstalige popliedjes. 

En op 28 juni is er Freddy Coucé & Friends. Het Freddy Couché Quintet brengt jazz-standards en latin jazz afgewisseld met popsongs. En dit voor een thuispubliek.

Picnic concerten in Nova
CC Nova Wetteren Picnic concerten in Nova

De optredens zijn gratis te beluisteren van 12 tot 13.30 uur. Bij slecht weer verhuist de band naar de foyer. Er is ook een foodstand voorzien. In september start het seizoen met nog twee picnicconcerten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.