Pabo sexshops worden Babylon loveshops: Shop Wetteren opent met stunt

Archiefbeeld : Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop.
Didier Verbaere Archiefbeeld : Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop.
De groep Babylon, die al een aantal winkels uitbaat in Wallonië en Frankrijk, heropent tijdens de maand november drie oude Pabowinkels in Wetteren, Roeselare en Aartselaar onder de naam Babylon loveshops. Om het vernieuwde winkelconcept te vieren, pakt Babylon uit met een feestelijke opening van de loveshop in Wetteren.
Pabo heropent als Babylon
RV Pabo heropent als Babylon

In maart ging het erotische postorderbedrijf Pabo failliet. Vanaf zaterdag 16 november kunnen de klanten kennismaken met een compleet nieuwe winkel waar positieve seksualiteitsbeleving in een ontspannen sfeer centraal staat. Tijdens de openingsdag wordt iedereen onthaald met een welkomstdrankje en goodiebag. Babylon pakt bovendien, net zoals in Roeselare dit weekend, uit met een bijzondere stunt tijdens het openingsweekend: de eerste 50 klanten die met een oud seksspeeltje langskomen, worden gratis getrakteerd op een nieuw exemplaar.

Archiefbeeld : Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop.
Didier Verbaere Archiefbeeld : Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.