Olivier Rochus komt padelterreinen testen op Racing Tennis Club Wetteren

Olivier Rochus.
BELGA Olivier Rochus.
Racing Wetteren Tennis- en Padelclub heeft twee gloednieuwe padelterreinen aangelegd. Tennissers Olivier Rochus en Laurent Montoisy komen op donderdag 30 mei de terreinen inspelen tijdens een demowedstrijd om 17 uur. Sportievelingen kunnen de banen testen vanaf 14.30 uur.

Padel is een combinatie van tennis en squash en aan een opmars bezig in Vlaanderen. De club hield vorige seizoeneb al succesvolle introducties en heeft nu twee permanente terrein aangelegd achter de huidige vier tennisterreinen aan de Wegvoeringstraat. Na de demomatch van beide proftennissers kan je in de gloednieuwe Bistro Slice ook genieten van Paella en een drankje. Ook vrijdag kan je vanaf 14 uur kennismaken met de sport.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.