Luc en Marie Joseph vieren gouden bruiloft

Luc en Marie Joseph vieren gouden bruiloft
Didier Verbaere Luc en Marie Joseph vieren gouden bruiloft
In Massemen vierden Luc Goddeeris en Marie Joseph De Keulenaere hun gouden bruiloft.

Luc is geboren in Wetteren maar woonde tot aan zijn huwelijk in Melle waar zijn ouders een transportbedrijf hadden. In het atheneum in Wetteren behaalde hij op zijn 19de een diploma A2 elektronica en werkte bijna zijn hele carrière bij Otis Liften waar hij opklimt van technieker naar een hoge positie in het bedrijf. Op zijn 58ste kan hij op brugpensioen na een loopbaan van meer dan 35 jaar. In zijn vrije uren werkt hij tot het einde van de jaren 90 ook in de transportfirma die zijn broer ondertussen runt.

Luc en Marie Joseph vieren gouden bruiloft met dochter Nathalie en schoonzoon Filip.
Didier Verbaere Luc en Marie Joseph vieren gouden bruiloft met dochter Nathalie en schoonzoon Filip.

Marie Joseph is geboren en getogen in Massemen. Ze volgt school aan Mariagaard maar stopt op haar 14de omdat haar vader ziek is en gaat meehelpen in het huishouden. Ze werkte bijna 30 jaar als stikster bij Triconorma, de firma Rijm en Imcalux. Eind jaren 90 stopt ze er met werken.

Luc en Marie Joseph trouwen in 1969 in Massemen voor de wet en de kerk. Ze hebben één dochter Nathalie. Zij heeft het gouden koppel al gezegend met drie schattige kleinkinderen: Bram, Pieter en Mare. Haar man Filip werkt op de IT dienst van de gemeente Wetteren. Vandaag is Marie Joseph lid van OKRA-Massemen. Luc gaat elke zondag en donderdag fietsen met zijn fietsvriend Maurice en dat al 46 jaar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.