Lokale helden te gast in 6 Wetterse cafés

Jesus has a twin speelt om 23 uur in het Posthotel op Lokale Helden in Wetteren.
Didier Verbaere Jesus has a twin speelt om 23 uur in het Posthotel op Lokale Helden in Wetteren.
CC Nova en zes Wetterse cafés slaan op vrijdag 26 april de handen in elkaar voor Lokale Helden, een muzikale kroegentocht waarop je heel wat lokale bands kan ontdekken. Er zijn doorlopend concerten in de meest uiteenlopende genres in Cultuurcafé Nova, ’t Alternatief, ’t Gedacht, Lemonbar, Posthotel en ‘t Gesproken Dagblad. Gratis.

De muzikale avond Lokale Helden start om 19 uur met Moondance in het cultuurcafé Nova. Om 20 uur speelt Fungus in Mugs in het Posthotel en DFine in ’t Gedacht op de Markt. Naast de deur kan je aansluitend om20.45 uur een optreden meepikken van Project Basement in ’t Alternatief of je kan gaan luisteren naar Sam De Troyer in ‘t Gesproken Dagblad. Hij speelt ook om 22.15 uur een sessie aan de Spoorweglaan. 

Lemonbar brengt om 21.30 uur Youg Foxes en Nickle ’n Dime speelt om 22 uur in cultuurcafé Nova. Om 23 uur is er Jesus has a twin in Posthotel en opnieuw Dfine in ’t Gedacht. En The Leslies brengen een set om 23.30 uur in Lemonbar. Afsluitend is er om 00.30 uur Mise en Scene in ’t Alternatief. Alle locaties zijn makkelijk te voet of met de fiets bereikbaar en combineerbaar, De toegang is gratis. Meer info: www.lokalehelden.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.