Kid Rock opnieuw tweedaags festival voor speelpleinen en gezinnen

Kid Rock Wetteren lokte vorig jaar 10.000 bezoekers
Didier Verbaere Kid Rock Wetteren lokte vorig jaar 10.000 bezoekers
Na het succesvolle experiment van vorig jaar, wordt Kid Rock in Wetteren opnieuw een tweedaags festival aan de terreinen van RFC Wetteren. Op vrijdag 12 juli ligt de focus op speelplein groepen en jeugdorganisaties, maar ook gezinnen met kinderen zijn welkom. Zaterdag 13 juli is opnieuw een spetterende gezin- en familidag. Op de affiche staan kleppers als Jeuk, Ghost Rockers,  Viktor Verhulst & Kobe Ilsen en Regi.

Kid Rock is uitgegroeid tot één van de grootste zomerse festivals voor kinderen. Ieder jaar zakken bijna tienduizend kinderen van jeugdbewegingen en speelpleinen van over het hele land af naar de festivalsite aan het voetbalstadion in Wetteren. Kid Rock is voor iedereen vanaf 4 jaar. De Zuidlaan doet dienst als parking en zal vrijdag deels afgesloten zijn. Er geldt een omleiding.

Line Up

K3 was vorig jaar te gast op KID Rock in Wetteren
Didier Verbaere K3 was vorig jaar te gast op KID Rock in Wetteren

Voor kleuters is opnieuw een apart afgebakend kleuterdorp met eigen randanimatie en een eigen podium. Ook organisaties die inclusief werken, zijn meer dan welkom. Voor kinderen met een beperking is er een verhoogde staanplaats rechtover het hoofdpodium en er is begeleiding. Op dat hoofdpodium staan vrijdag Campus 12, Jeuk Liveband, Raf Violi, Ghost Rockers en dj Zina. De deuren openen vrijdag om 9.30 uur. Op zaterdag gaan de poorten open om 10.30 uur en is het festivalterrein open tot 19 uur. Doorlopend zijn er optredens van #LikeMe, Raf Violi, Baba Yega, Viktor Verhulst & Kobe Ilsen en Regi. 

Alle info en tickets vind je op www.kidrock.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.