Kamperen aan Prullenbosvijver tijdens Midzomernachtfeest

Archiefbeeld : Shana en Robin namen Het Prullenbos in Wetteren eind vorig jaar over.
Didier Verbaere Archiefbeeld : Shana en Robin namen Het Prullenbos in Wetteren eind vorig jaar over.
Na vijf succesvolle edities is Camping Prullenbos in Wetteren op 15 augustus helemaal terug. Kinderen en ouders kunnen er één nacht kamperen in Scandinavische stijl.

“We dompelen het Prullenbos volledig onder in Scandinavische sfeer en bieden opnieuw een heerlijk Midzomerfeest aan”, zegt Shana Van De Velde. Zij nam samen met partner Robin Wettinck het domein over en heeft goeie herinneringen aan Camping Prullenbos. In 2015 sloeg de vonk over tussen het koppel en werden ze ook verliefd op het domein.  

“We bieden een uitgebreid assortiment volksspelen, knutselsessie met Studio Flamingo, yoga-initiatie van De Joert Wetteren, workshop volksdansen door dansgroep Vinderhoute, Shinrin-yoku, vorm van natuurtherapie uit Japan, met De Mammoetboom, grime van Elfen en Draken, springkasteel en nog veel meer fun”, zegt Shana. Om 19 uur is er een live optreden van Juneau & Freddie Webber en de avond wordt afgesloten met een groot vreugdevuur van Nochless. Het optreden kan je gratis bijwonen. Een foodtruck biedt heerlijke wraps en ook verse wafeltjes op een stokje aan.

Wie zijn tent opslaat op de weide, kan ook ’s morgen aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet in de herberg. Een dagpas kost 10 euro per kind en is gratis voor de ouders. Een campingpas 5 euro per persoon en het ontbijt voor kampeerders kost 15 euro voor volwassenen en 9 euro per kind. Er zijn ook combitickets aan 22 en 18 euro voor alle activiteiten. Inschrijven en informatie via info@prullenbos.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.