Jonge wolven en laatste dagen in Den Hof

De stadstuin van de dekenij is enkele weken open voor het publiek in de pop-up bar Den Hof.
Didier Verbaere De stadstuin van de dekenij is enkele weken open voor het publiek in de pop-up bar Den Hof.
In de zomerbar Den Hof in de tuin van de dekenij in de Kattestraat in Wetteren ontbindt jong Wetters talent vanavond hun duivels op het podium.

Tijdens de nacht van het Wetters talent geven Project Basement, White Van Men en The Grassroots Movement het beste van zichzelf aan de vooravond van de kermis. Zaterdagavond is Den Hof af, het laatste feestje in de tuin. Les Frules staat vanaf 21 uur achter de draaitafel. Tous Les Deux neemt over om middernacht.

The Grassroots Movement.
The Grassroots Movement - Koen Bracke The Grassroots Movement.

“En Den Hof sluit één dag vroeger dan voorzien. We bedanken iedereen die al bij ons over de vloer kwam. Diep vanbinnen hadden we gehoopt dat ons concept zou aanslaan, maar dit succes overtreft alle verwachtingen. De vele positieve reacties doen enorm veel deugd. Hopelijk hebben jullie de afgelopen weken even hard genoten als wijzelf. Tijdens de Derny zijn we uitzonderlijk nog open op maandag. Dat zal dan ook onze laatste dag zijn”, zeggen initiatiefnemers Kato, Femke, Jonas, Esther en Cedric. 

Cedric, Esther, Jonas en Femke organiseren samen met Katho (niet op foto) de zomerse pop-up bar Den Hof in de tuin van de Dekenij in Wetteren.
Didier Verbaere Cedric, Esther, Jonas en Femke organiseren samen met Katho (niet op foto) de zomerse pop-up bar Den Hof in de tuin van de Dekenij in Wetteren.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.