Jan en Susanna vieren 60ste huwelijksverjaardag

Jan Gaytant en Susanna Wettinck vieren hun diamanten bruiloft in Wetteren.
Didier Verbaere Jan Gaytant en Susanna Wettinck vieren hun diamanten bruiloft in Wetteren.
Op het gemeentehuis van Wetteren werden Jan Gaytant (82) en Susanna Wettinck (80) ontvangen voor hun diamanten huwelijksverjaardag.
Jan Gaytant en Susanna Wettinck vieren hun diamanten bruiloft in Wetteren.
Didier Verbaere Jan Gaytant en Susanna Wettinck vieren hun diamanten bruiloft in Wetteren.

Jan is geboren in Roeselare maar zijn vader, een werkman in de bouw, was een Wetteraar. Op jonge leeftijd verhuisde het gezin opnieuw naar Wetteren. Ze kenden elkaar ‘van ziens’ maar na een bezoekje aan Cinema Royale vroeg hij haar ten dans in een danscafé in de Nieuwstraat. Het begin van 1,5 jaar verkering en een huwelijk dat vandaag al 60 jaar standhoudt. Melody ‘d Amour zal voor altijd hun liedje blijven. Het koppel woont vandaag nog steeds in een woning die door Sussana’s vader is gebouwd. Ze kregen twee kinderen Tony en Nancy en hebben twee kleinkinderen.

Jan werkte een aantal jaren bij zijn vader op de bouw maar trok nadien naar Brussel waar hij 38 jaar onderhoudsman was in de Feestpaleizen op de Heizel. Susanna werkte van haar 14de in Kousenfabriek Cordonnier en zette haar werk in de kwaliteitscontrole thuis verder na de geboorte van hun eerste kind. Veel vrije tijd was er niet maar Susanna maakte graag kledij voor de familie. Ook voor haar befaamde appelkoeken komen de kinderen en kleinkinderen nog graag over de vloer.

Jan Gaytant en Susanna Wettinck vieren hun diamanten bruiloft in Wetteren met kinderen Tony en Nancy.
Didier Verbaere Jan Gaytant en Susanna Wettinck vieren hun diamanten bruiloft in Wetteren met kinderen Tony en Nancy.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.