Hele maand Dag van de Markt

De marktbezoekers in Wetteren worden deze maand extra verwend. Elke donderdag en zondag is het 'Dag van de Markt'. Aan het einde van elke marktvoormiddag, om 11.30 uur, worden er prijzen verdeeld, geschonken door de handelaars. Alle vaste marktkramers doen mee aan de actie. Aan het einde van de maand wordt de hoofdprijs verloot: een fiets.


Op donderdag kan je tussen 8 en 13 uur terecht op het marktplein, voor groenten en fruit, brood en charcuterie, tot kinder-, dames- en herentextiel, onderhoudsproducten en lederwaren.


Voor de wekelijkse zondagsmarkt, een typische boerenmarkt, moet je tussen 8 en 13 uur op het Felix Beernaertsplein zijn. Als marktbezoeker krijg je een stempelkaart van je markthandelaar en bij elke aankoop een stempel. Heb je drie stempels verzameld, van drie verschillende kramen, dan kan je je kaart deponeren in de box die op de markt staat. Buiten de marktdagen vind je de box aan het onthaal van het gemeentehuis. Uit al die stempelkaarten worden de winnaars geloot. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. De trekking van de hoofdprijs vindt plaats op 1 juni om 12 uur op de markt.


Meer info via markten@wetteren.be (DVL)