Gezellig druk op Camping Prullenbos

Gezellig druk op Camping Prullenbos. De families Lefevre, Van Meirhaeghe en Cuypers uit Gavere logeren er met kinderen Mads, Niels, Emiel en Jules en genieten van afhaalpizza aan de tent.
Didier Verbaere Gezellig druk op Camping Prullenbos. De families Lefevre, Van Meirhaeghe en Cuypers uit Gavere logeren er met kinderen Mads, Niels, Emiel en Jules en genieten van afhaalpizza aan de tent.
Meer dan honderd kinderen genoten donderdagmiddag van een leuke spelnamiddag vol animatie op het Domein Het Prullenbos in Wetteren. Vanavond blijven ook 81 mensen overnachten op Camping Prullenbos. 

Shana en Robin, de nieuwe uitbaters van Het Prullenbos knopen opnieuw aan met de traditie en vieren het Midzomernachtfeest op het domein met een dag vol animatie. Ouders en kinderen kunnen er ook overnachten. “De camping is helemaal volzet. Dit is zeker een traditie die we jaarlijks willen herhalen", zegt Shana. Vanavond wordt het midzomernachtvuur aangestoken en zijn er nog live optredens. 

Gezellig druk op Camping Prullenbos.
Didier Verbaere Gezellig druk op Camping Prullenbos.

De families Lefevre, Van Meirhaeghe en Cuypers uit Gavere genoten na een dag vol plezier alvast van een stevige pizza aan de tent. We durven erom wedden dat Niels, Mads, Emiel en Jules heerlijk zullen slapen vannacht. 

Gezellig druk op Camping Prullenbos met heel wat kinderanimatie.
Didier Verbaere Gezellig druk op Camping Prullenbos met heel wat kinderanimatie.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.