Fiets huren in Wetteren? Het kan, zelfs 50 tegelijk

Dat je in Wetteren ook fietsen kan huren, viel dinsdag extra op. Natura 2000 huurde er meteen 50 om vanuit de gemeente de Kalkense Meersen te ontdekken.
Didier Verbaere Dat je in Wetteren ook fietsen kan huren, viel dinsdag extra op. Natura 2000 huurde er meteen 50 om vanuit de gemeente de Kalkense Meersen te ontdekken.
Dat je in Wetteren ook fietsen kan huren, viel dinsdag extra op. Natura 2000 huurde er meteen 50 om vanuit de gemeente de Kalkense Meersen te ontdekken. 
Dat je in Wetteren ook fietsen kan huren viel dinsdag extra op. Natura 2000 huurde er meteen 50 om vanuit de gemeente de Kalkense Meersen te ontdekken.
Didier Verbaere Dat je in Wetteren ook fietsen kan huren viel dinsdag extra op. Natura 2000 huurde er meteen 50 om vanuit de gemeente de Kalkense Meersen te ontdekken.

Natura 2000 is een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden. Verschillende organisaties zetten zich samen in voor het behoud en de uitbouw van natuurgebieden. Een honderdtal medewerkers hield vandaag een inspiratiedag in Wetteren. Na een voormiddag vergaderen trokken ze per fiets de natuur in richting Kalkense Meersen. Dat is een Natura 2000 gebied en Europees beschermd. Afgelopen weekend hield Natuurpunt Scheldeland er nog een zeer geslaagd 1.000 soorten-weekend. In 48 uur tijd brachten wetenschappers, experten en werkgroepen er 1.027 verschillende soorten fauna en flora in kaart. 




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.