Fans checken of Willy Sommers weer de oude is

Een fan weet het nu zeker: het hart van Willy klopt als voordien.
RV Een fan weet het nu zeker: het hart van Willy klopt als voordien.
Terwijl buiten de storm huis hield, raasde Willy Sommers als een jong veulen over het podium van CC Nova in Wetteren. Eén week na zijn hartoperatie is hij enthousiaster dan ooit. Fans kwamen het podium op om eigenhandig de hartslag van de charmezanger te meten.

Net zoals je in een oude carrosserie een nieuwe motor plaatst. Willy Sommers kreeg het publiek meteen op zijn hand en swingde er op los. De hits zijn eindeloos. De fans zongen luidkeels mee met ‘Laat de zon in je hart’ en ‘Zeven Anjers, Zeven Rozen’. Op het einde van het concert schonk organisator Didier Impe nog 3.000 euro aan de Voorzienigheidsschool in Anderlecht waar de Massemse Martine Bovijn al 22 jaar les geeft, en aan het project van ‘Fietsen zonder leeftijd’ van WTC Lambroek.

LEES OOK. Willy Sommers na de hartoperatie: “Ik dacht: hoe moet het met mijn vrouw en kinderen als ik het niet overleef?

RV
RV
RV
RV
RV2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • luc werts

    Hij heegt dan ook geen hartoperatie ondergaan he. Ze hebben een stent geplaatst. Moest hij echt aan het hart geopereerd zijn zou hij niet staan huppelen.

  • pol van de velde

    Het is geen hartoperatie, het is een stent steken in één van je aders.