Eerste Groene Pluim 2019 voor Velt Wetteren, Deelpunt en Simon Stroobant

Alle genomineerden van de Groene Pluim
Groen&Co Alle genomineerden van de Groene Pluim
In de Corridor in Wetteren werd afgelopen zondag voor het eerst de Groene Pluim uitgereikt. Die gaat naar Velt, Deelpunt en Simon Stroobant.
De winnaars
Groen&Co De winnaars

De verkiezing van de Groene Pluim is een nieuw jaarlijks initiatief van Groen&Co dat wordt uitgereikt aan Wetterse initiatieven die zich positief laten opmerken op ecologisch, sociaal of duurzaam vlak. Groen&Co ontving 13 nominaties en de jury koos voor drie initiatieven.

Velt Wetteren kreeg De Pluim omwille van het ecologische, sociale, verbindende, familiale, educatieve waarvoor Velt staat en het actief promoten en stimuleren van een ecologische levensstijl. Deelpunt voor hun jarenlange en belangeloze inzet in armoedebestrijding en hun sociale, verbindende, integratie bevorderend bespreekbaar maken van armoede. En Simon Stroobant voor zijn inzet voor de trage wegen, ook na zijn pensionering en ondanks de regelmatige tegenstand.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.