Drie arrestaties en acht rijbewijzen ingetrokken tijdens verkeersactie

Politiezone Wetteren Laarne Wichelen
Didier Verbaere Politiezone Wetteren Laarne Wichelen
Bij een verkeersactie in de politiezone Wetteren werden zondagnamiddag drie personen gearresteerd en acht rijbewijzen ingetrokken. Aan de actie namen een twintigtal agenten deel.

Tijdens de controles werden drie personen opgepakt. Eén stond geseind voor een bevel tot gevangenneming. Hij werd overgebracht naar de gevangenis van Dendermonde. Een andere persoon had niet de juiste verblijfsdocumenten en werd ter beschikking gesteld van de Dienst Vreemdelingenzaken in Brussel. Een derde persoon mocht na een openstaand verhoor in een zaak beschikken.

Daarnaast werden ook 8 rijbewijzen ingehouden, 7 voor alcoholintoxicatie en 1 voor rijden onder invloed van drugs. Twee daarvan werden onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken, bij de andere zes bleef dit beperkt tot 3 of 6 uur. Allen krijgen ze uiteraard ook een proces-verbaal. Naast nog enkele kleinere inbreuken werden 2 voertuigen in beslag genomen zonder geldige verzekering en werd 1 bestuurder geverbaliseerd wegens sturen zonder het nodige rijbewijs.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.