Brusselsesteenweg Wetteren deels afgesloten voor werken

Werken starten op 20 februari. Verkeer richting Gent wordt omgeleid.

De betonplaat voorbij de lichten richting Gent wordt vervangen.
Didier Verbaere De betonplaat voorbij de lichten richting Gent wordt vervangen.
Het Agentschap Wegen en Verkeer vervangt op woensdag 20 februari een betonplaat van de Brusselsesteenweg (N9) in Wetteren. Het verkeer richting Aalst kan langs de werfzone rijden, het verkeer richting Gent rijdt om. Bij slecht weer kan de planning wijzigen. De werken zullen klaar zijn op maandag 25 februari voor de ochtendspits.

De aannemer vervangt een betonplaat net voor het kruispunt van de Oosterzelesteenweg (N42) met de Zuidlaan (N417) in Wetteren. De oude beschadigde betonplaat wordt opgebroken en er komt een nieuwe in de plaats. Tijdens het weekend kan het beton uitharden. Het verkeer richting Gent wordt omgeleid over de Zuidlaan (N417) en de Biezeweg. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werfzone. Het kruispunt maakt geen deel uit van de werfzone en blijft open voor het verkeer. Voor de veiligheid geldt er een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.