Bromfietser zwaargewond aan been na aanrijding met wagen: Serskampsteenweg even afgesloten

Het ongeval gebeurde op de Serskampsteenweg.
Didier Verbaere Het ongeval gebeurde op de Serskampsteenweg.
Op de Serskampsteenweg in Wetteren raakte een bromfietser zaterdagavond omstreeks 19.30 uur zwaargewond aan het been bij een aanrijding. De steenweg werd tijdens de verzorging ter plaatse een tijdlang afgesloten. 
Didier Verbaere

De vrouw reed met haar bromfiets in de richting van Serskamp toen ze werd aangereden door een bewoner die van zijn oprit reed. Volgens getuigen zat de ondergaande zon toen erg laag. Mogelijk was de man even verblind en zag hij de bromfietser niet aankomen. Het slachtoffer smakte hard op de grond en bleef aan de andere kant van de steenweg gewond liggen. De hulpdiensten sloten de weg af tijdens de verzorging van het slachtoffer. Ze liep een erg complexe beenbreuk op en werd onder begeleiding van de mug overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de wagen werd overgebracht naar het ziekenhuis. Omstreeks 20.45 uur was de Serskampsteenweg weer open voor het verkeer. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.