Brick Planet neemt afscheid maar komt terug met Brick Cafés

De Brick Mania Lego winkel in Wetteren stopt ermee. Leden van BELUG komen uitbater Eric bedanken voor zes mooie jaren.
Didier Verbaere De Brick Mania Lego winkel in Wetteren stopt ermee. Leden van BELUG komen uitbater Eric bedanken voor zes mooie jaren.
Brick Planet, de onafhankelijke Lego-winkel in de Moerstraat in Wetteren, heeft zaterdagavond de deuren gesloten na bijna zes jaar.

“De concurrentie met het internet maakt het onleefbaar. Maar onze beurzen en online shop blijven bestaan. Vanaf half maart starten ook met een maandelijks Brick Café in Wetteren of de regio waar Lego-liefhebbers samen problemen kunnen bespreken en bestellingen afhalen”, zegt zaakvoerder Eric De Bachere. De laatste maanden organiseerde Eric nog een succesvolle beurs in zaal Gowalt en hield hij uitverkoop in de zaak. 

Zaterdag kwamen nog heel wat verzamelaars en klanten langs. Onder hen ook heel wat leden van BELUG, de Belgische Lego Users Group. Ook zij moeten op zoek naar een nieuwe locatie voor de jaarlijkse beurs want hun gewenste weekend past moeilijk in de planning van het Scheppers instituut.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.