Albert en Rita zijn gouden koppel

Albert en Rita zijn gouden koppel
Didier Verbaere Albert en Rita zijn gouden koppel
Albert De Meyer en Rita Van Wassenhove vierden in Wetteren hun 50ste huwelijksverjaardag. Het gouden koppel leerde elkaar kennen op Wetteren kermis en heeft twee kinderen.

Beiden zijn geboren en getogen in Wetteren. Albert studeerde tuinaanleg aan het toenmalige Sint-Barbara (Scheppers) en werkte na zijn legerdienst twintig jaar bij de familie Van Sante in de Boskant. Daarna werkte hij nog twintig jaar bij AVEVE in Kwatrecht. Rita werkte onder meer bij Svelta en nadien bij Descamps in Gent waar hoge kwaliteit huishoudlinnen worden verkocht. Ze helpt er in de winkel en verzorgt er maatwerk en blijft er vijftien jaar lang heel graag werken. 

Ze leren elkaar kennen op kermiszaterdag 1967 in ’t Kelderken van café Edelweiss op de Markt. Ze is pas 18 geworden en Albert vraagt om te dansen en ze zijn blijven dansen. Albert en Rita hebben samen twee kinderen grootgebracht Björn en Gwendolin. Deze twee hebben het gouden koppel al gezegend met vier schattige kleinkinderen : Skander, Rié, Ramzi en Ryu. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.