Verzakte riooldeksels in Geneinde worden vervangen

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.
Vanaf maandag 17 juni tot vrijdag 5 juli worden in Geneinde dertien verzakte riooldeksels vervangen. Dat gebeurt op de vraag van doorrijdende fietsers en autoverkeer om het rijcomfort in de straat te verbeteren en op de vraag van omwonenden om de geluidshinder te verminderen.

Geneinde is de verbindingsweg tussen Voortkapel en de abdij van Tongerlo. De riooldeksels waaraan gewerkt wordt, zijn ter plaatse al aangeduid met rode verf en liggen tussen huisnummer 174 en de Servaas Daemsstraat. Om de veiligheid van het doorrijdend verkeer en de wegenwerkers te garanderen staan er ter hoogte van de werkzones tijdelijk verkeerslichten zodat er daar maar in één richting beurtelings verkeer kan passeren. Voor fietsers zijn er altijd aangeduide doorgangen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.